GRUPPETIMER

Tren sammen med andre!

Vi kan tilby mange ulike gruppetimer - finn din favoritt!

Å trene sammen med andre er gøy og gir deg ekstra motivasjon.

2018-08-26 7D_BILa_s 122.JPG

SAL TIMER

Styrke time:

 

 

 

Styrke time med enkel oppvarming etterfulgt av styrkeøvelser for hele kroppen. 

Programmet varierer etter hvilken instruktør som har timen. 

Vi bruker ulikt utstyr for å trene styrke, og den beste vektstanga vi har er vår egen kropp :-) 

 

Tabata:

Dette er en time med høy puls kombinert med ulike styrkeøvelser. Vi har arbeidsperioder på 20 sek og 10 sek pause, dette repeterer vi i alt 8 ganger. Et tabata-intervall tar ca. 4 min. Mellom hver tabata tar vi pause i ca. 1 min før vi starter på et nytt intervall. Man får både kondisjon og styrketrening på denne timen. Vi kommer som regel til å ha to øvelser per intervall, så det betyr en gjennomgang av mange ulike øvelser på timen. Dette er en time med øvelser for hele kroppen, og jeg kommer til å variere øvelsene etter hvert som vi blir gode på dei. Et intervall kan f.eks. inneholde hoppende utfall og armhevinger. Timen passer for alle. Man bestemmer selv intensiteten, og kan etter dagsform kjenne etter hvor mye man klarer. Det kjekkeste med denne type trening, er at man merker raskt fremgang.

Styrke sirkel:

Styrke/basistrening. Dette er en enkel og effektiv styrketrening hovedsakelig ved bruk av egen kropp.  Det blir god gammeldags sirkeltrening med ulike stasjoner. Timen passer for ALLE fra svært godt trent til mindre trent.  Øvelsene kan varierest og tilpasses den enkelte sitt nivå.  Alle skal få svettet godt, og man styrer i stor grad intensiteten selv. Vi håpar at mange, både damer og menn, vil være med oss.  Styrke og coretrening er noe vi alle har nytte av.

 

 

Step/styrke:

Styrke/Step er en enkel og effektiv time med enkle kombinasjoner på step i ca 15-20 min etterfulgt av styrkeøvelser for hele kroppen. Her vil vi bruke mye vektstang, men det vil også bli bruk av strikk, løse vekter, bosu ball og mer. Timen passer både for nybegynnere og godt trente.

Fit45:

Timen kombinerer styrke og utholdenhetsøvelser på en effektiv og morsom måte. Dette er sirkeltrening tatt til nye høyder! Du får både høy puls og gode styrkeøvelser for hele kroppen. Treningen foregår i intervaller og passer for både topptrente og utrente. Det er ingen kombinasjoner eller bruk av step til oppvarming så her kan alle komme! Den er supereffektiv!

Seniortrim:

Vi er veldig glade for å kunne tilby seniortime på vår timeplan. Timen varer i 60 min og Frode guider dere gjennom styrke- og balanseøvelser for hele kroppen. Har du spørsmål angående timen?

Kontakt Frode på: 901 53 440

2018-08-26 7D_BILa_s 059_edited.jpg

SPINNING

Spinning er sosial, enkel og knalleffektiv kondisjonstrening som passer alle, uansett form og alder. Det er en form for utholdenhetstrening der du trener hjertet til å bli sterkere og er en fin måte å oppnå god forbrenning.

 

 

 

 

Spin 45/Mage-rygg 30:

45 min på sykkel, før man går inn i salen og har 30 min med styrkeøvelser for mage og rygg. God time med både god kondisjonstrening og styrke for kjernemuskulaturen.


 

Spin 45/ Styrke med stang 30:

Spin45/styrke med stang er en motiverende sykkeltime som gir deg høy forbrenning og god kondisjon. Her kjøres det både motbakke og tempo og har flere pulstopper. Du får virkelig kjenne svetten sile og pulsen slå. Passer for alle da du kan regulerer både belastning og innsats selv:-) Etter sykkeltimen går vi inn i salen og trener styrke med vektstang. Øvelsen er knebøy, markløft, benkpress, biceps curl, triceps og skulderløft i tillegg til litt mageøvelser. En time som har alt!

Spin intervall 35 / styrke 35:

Dette er en effektiv spinning økt med kortintervaller som avsluttes med funksjonell styrke i aerobicsalen. På styrkedelen bruker vi vektstenger. De som vil kan bruke manualer/ strikk i stedet.

Spin 45 / mage-rygg:

En motiverende sykkeltime som gir deg høy forbrenning og god kondisjon. Her kjøres det både motbakke og tempo og har flere pulstopper. Du får virkelig kjenne svetten sile og pulsen slå. Passer for alle da du kan regulerer både belastning og innsats selv:-) Etter sykkeltimen går vi inn i salen og trener mage og rygg. Her fokuseres det på å styrke kjernemuskulaturen med både styrke og stabiliseringsøvelser.

Spin 50:

Effektiv kondisjonstrening der vi sykler intervaller med ulik lengde. 
Alt fra korte intervalldrag til lengre drag på 4-5 min, etterfulgt av aktiv pause fra ca. 30 til 90 sekund
En spinningtime med masse energi! God  oppvarming og nedtrapping. 
Velkommen!

Spin30 / styrke30:

Dette er en time for deg som ønsker kondisjonstrening og styrke i samme time. Her rekker vi mye på 60 min. God musikk er prioritert, kjekk spinning og deretter en styrkeøkt. 

2018-08-26 7D_BILa_s 350.JPG

ANDRE TIMER

Utetrening:

 

 

 

Endelig en fast time på timeplanen som er ute, uansett vær! Her er det bare å ta på caps når det er nedbør, og kjøpe inn vinter-løpetights'en. :-) Inga tar dere med på en time der dere trener puls og styrke med litt annerledes øvelser. Vi bruker naturen som apparat og treningsrom; enten en tur i lysløypa med intervaller for puls og styrke, eller nede på idrettsbanen og tribunen.  Passer for de som vil ha både kondisjons- og styrketrening i samme time, og som liker å gi alt! :-)

Helgetimer:

Lørdager trener vi for å lade opp humør og energi til helgen! Det varierer mellom aerobic, step, spinning og styrke. I tillegg kjører vi perioder med søndags spinning. Av og til har vi ”team teach”, da er vi flere instruktører som kjører en time sammen. Kjempekjekt!!  

(se timeplan for å se tilbud uke for uke)