©2018 by BIL Aerobic & Spinning. Proudly created with Wix.com

BLI MEDLEM

Dette er et tilbud til medlemmer i Bremnes IL og medlemskontigent i BIL på kr. 300,-  pr/år må betales i tillegg.

Dette gjelder blandt annet forsikring og det er viktig at den blir betalt (unntak: dersom du er medlem i idrettslaget fra før).

Ingen innmeldingsgebyrer i tillegg!

 

1. Trykk på knappen "bestill medlemskort" og velg det medlemskapet du ønsker.

 2. Etter bestilling er gjort får man en bekreftelse på mail og en SMS.

3. Betal medlemsavgiften til Bremnes idrettslag om du ikke er medlem fra før! Denne blir sendt til deg automatisk.

3. Treningsarmbåndet kan hentes hos instruktør, eller på klubbkontoret man-tors 09-15.

Årskort = 12 måneders binding første året. 3 mnd/1 mnd kort = 3/1 mnd binding. 

Rabatter til ungdom/studenter/senior 

 

 

NYHET! Nå kan du også komme på enkelttimer og betale direkte til instruktør med kort eller Vipps!

Er du ikke medlem fra før vil instruktøren sette deg i kontakt med administrasjoen slik at du blir medlem og kan nyte godt av alle kundefordelene og er forsikret. Avgiften er 300kr/år.

ELEKTRONISK MEDLEMSKORT

Treningsarmbandet er ditt medlemskort og en innebygd kode som man bruker for å registrere seg på timene når man kommer. Legg armbandet inntil kortleseren og du får opp navnet ditt på terminalen. Velg time og trykk bekreft. Du får ut en liten lapp på skriveren som du tar med på timen og leverer til instruktøren. Det er lagt inn begrensinger på antall på timer (f.eks. antall sykler)

Man kan også booke time på nett. Gå inn på http://bremnesil.ibooking.no  Første gang må du trykke hent passord. Du får da ein sms med ein kode. Logg så inn og du får opp alle timene som er lagt ut. Trykk på tallet som er bak hver time (dette er ledige plasser på timen) Du får da opp timen og du kan også bestille ein sms påminnelse. Trykk reserver og du får opp ein bekreftelse. Husk at du må møte og bekrefte timen på resepsjonsterminalen minst 5 min. før timen starter - visst ikke blir den frigjort til andre. Visst du ikke kan stille til timen kan du enkelt slette reservasjonen på same måte som når du reserverte.