Velkommen på trening!

Høsten 2020

Timeplanen starter opp 24.08.20

 

Faste timer hver uke - bestill din favoritt!

NB! Styrketime mandager 19:30 starter opp 07.09.20

 Vi ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen til en sprek høst hos oss!

Smittevernet vil bli ivaretatt

Jippi - Camilla er ny hos oss!

Ny instruktør

Camilla Nesse Skaret er ny hos oss fra Mai 2020! Hun vil dukke opp som en av instruktørene på utetrening i starten, mens vi venter spent på å få lov å "flytte inn igjen" i hallen. Vi starter opp med første utetrening torsdag 30.04.20 i påvente av nye retningslinjer fra myndighetene. Vi håper vi snart kan komme tilbake til normalen. Det ser vi veldig frem til. Da vil Camilla fortsette med step/styrke timer hos oss, så gled dere :)

 

Velkommen til oss Camilla!

Vi åpner dørene for fullt mandag 15.06.20!

NÅ ER DET PÅ TIDE Å KOMME I GANG IGJEN!💪😄 

Vi åpner dørene for fullt på mandag 15.06.20 og starter opp med spinningtimar og et rikt utvalg gruppetimer! Nå er det på tide å komme i gang igjen. Smittevernet vil bli ivaretatt og det er viktig å booke timer på forhånd for de som kan, men det er også mulig å kjøpe enkelttimer. 

STUDENTER og UNGDOMMER mellom 15-19 år kan trene så mye de vil hele sommeren for 300kr

(må være medlem i idrettslaget).

VERVEKAMPANJE ---> VERV en venn og få 1 mnd GRATIS trening.

Den som blir vervet får også 1 mnd GRATIS trening. 

 

VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE - VELKOMMEN! 😄

 

VI STARTER OPP MED UTETRENING!

OPPSTART TORSDAG 30.04.20

VI STARTER OPP MED UTETRENING OG SKAL HA FLERE TIMER I UKEN!


Vi stiller med opp til 6 instruktører på hver time og skal i de neste ukene ha utetrening i små grupper fordelt på løpebanen. Det blir 4 stk + instruktør i kvar gruppe for å passe på at vi følger smittevernsreglene. Det blir fokus på styrketrening med og uten strikk, og litt pulsøvelser. De fleste øvelsene vil dere kjenne igjen fra styrkesirkel, Fit45, tabata og bootcamp. PASSER FOR ALLE!

 

Se retningslinjer her:
- Alle må booke seg inn på timene, men dere skal ikke gå innom hallen for å ta ut lapp. Bookingen er for å se hvor  mange som kommer til timene og for å planlegge hvor mange instruktører det er behov for.
- Møt opp på løpebanen
- Strikk får dere utlevert hos oss til odel og eie og denne må tas med hver gang.
- Hvis dere vil bruke matte må dere ta med egen, men alle øvelser går fint uten.

VI GLEDER OSS TIL Å SE DERE!! VELKOMMEN!😄

 

Alle timer avlyst inntil videre pga pga. vedtak fra Helsedirektoratet

Fare for spredning av Corona smitte i samfunnet

Etter dagens pressekonferanse 12.03.20 blir alle våre gruppetimer avlyst inntil videre, basert på vedtak fra Helsedirektoratet. Mer informasjon kommer etter hvert.

 

Viser til informasjon på Helsedirektoratet sine nettsider.

Helsedirektoratet fatter med hjemmel i smittevernloven § 4-1 andre leddvedtak om forbud mot/stenging av treningssentre.

 

En oppdatering fra oss i desse Korona tider

Vi savner dere!

 

Kjære alle våre venner❤️
Vi tenker på dere alle sammen og savner fellesskapet og treningsgleden vi deler med dere i hverdagen! I desse uvirkelige tider håper vi først og fremst at dere er friske og at dere tar vare på hverandre. Vi håper og at dere er i fysisk aktivitet og tar vare på treningsformen - husk at litt trening er bedre enn ingen trening😊 Dessverre må vi holde stengt i noen uker til for å støtte opp om vår nasjonale dugnad for å bekjempe smittespredningen av Korona. Så snart myndighetene gir klarsignal så vil vi åpne dørene og kjøre i gang med gruppetimer - noe vi gleder oss veldig til!

Idrettslaget er også hardt rammet av denne situasjonen og vår person på kontoret som administrerar systemet og kontrakter er dessverre permittert. Dersom dere prøver å sende e-post frå vårt kontaktskjema vil de få melding om dette. Derfor er det flott om dere tar kontakt med oss via melding på facebook dersom dere har spørsmål.

❤️

 

Viktig informasjon til våre medlemmer

Ditt medlemskap

Først vil vi takke alle våre medlemmer for tålmodighet og forståelse for den spesielle situasjonen vi alle har vært i den siste tiden. Bømlohallen har vært stengt siden 12.mars og ingen aktiviteter har vært i gang på grunn av Korona viruset og smittevernstiltakene som vi er blitt pålagt av regjeringen. Vi er glad for å være med på denne viktige dugnaden, og takknemlig for at det ser ut til å virke. Samtidig vi vil beklage på det sterkeste at det har vært mangelfull informasjon fra oss om medlemskapet deres og håper at dette skrivet kan rette opp i dette og oppklare en del spørsmål mange av dere har. Vi har mulighet til å tilby dere 2 alternativer:

Alt.1: dere kan fryse medlemskapet deres ved å sende mail til daglig leder i Bremnes Idrettslag (jovana@bremnesil.no). Dette innebærer også at dere får lagt til de ukene dere har mistet når medlemskapet åpnes igjen. Det blir automatisk åpnet når vi er tilbake i normal drift.

 

Alt. 2: dere kan fortsette å støtte idrettslaget ved å la medlemsskapet løpe som normalt.

 

Ellers kan vi glede dere med at vi planlegger å starte med litt aktivitet snart - men selvsagt innenfor de rammene som er gitt av helsemyndighetene. Vi gleder oss til å se dere igjen snart! Dere kan ta kontakt med daglig leder på mail hvis dere har andre spørsmål relatert til medlemskapet: jovana@bremnesil.no

 

Nytt system - oppdatering

Avtalegiro?

PS! Nytt booking system vil komme på plass i starten av Februar. I overgangen vil det ikke være mulig å booke time. Vi beklager ulempen dette medfører. Timeplanen blir lagt ut på facebook og her på nettsiden. Følg med for flere oppdateringer rundt dette! Vi håper å ha systemet på plass så snart som mulig i uke 7.

Har du avtalegiro og mottatt faktura med gebyr?

Denne kan du overse, den skal ikke betales! Det har skjedd en feil i det gamle systemet og fakturaen vil ikke bli med over i det nye systemet. Avtalegiro vil der løpe som normalt.

Xakt medlemsportal

Nytt medlemssystem

Vårt nye medlemssystem fra februar 2020 heter XaktMedlem.

Appen som ble brukt med ibooking skal ikke brukes lenger, så den kan slettes.

 

Når du går inn på nettsiden til timeplanen kan du velge å legge denne til på hjem skjermen på telefonen din, så vil den ligge der til senere på samme måte som en app. Link til timeplanen, medlemsportalen og brukermanual finner du ved å trykke på knappen nedenfor.

 

 

Nå tilbyr vi klippekort!

Klippekort tilgjengelig fra 04.03.20

Nytt system = nye muligheter! Vi er glade for å kunne tilby klippekort igjen.

Dette har vært savnet av både oss og flere kunder. 15 stk klipp til 1200kr.

Klippekortet kan bestilles via knappen nedenfor.

Husk å booke deg inn på skjermen når du kommer og ta med lappen som kommer ut. Denne leverer du til instruktøren. Vi har tillitt til at våre kunder gjør dette slik at dette er et tilbud vi kan ha fremover.

 

 

AVLYST! - Spinning Maraton 15.03.20

Avlyst pga. faren for Corona smitte

Vi ser oss dessverre nødt til å avlyse Spinning Maraton førstkommende søndag 15.03.20. Årsaken er den spesielle situasjonen vi står ovenfor med fare for Corona smitte i samfunnet. Vi følger situasjonen fortløpende og vurderer andre tiltak hos oss.

 

I dette tilfellet har vi vurdert at eventet kan få mange kunder i tett rekkefølge, og derfor valgt å avlyse. Vi ser at større arrangement over hele landet blir avlyst i disse dager, og ber om forståelse for dette.

Pengene fra arrangementet skulle gått til Barnekreft foreningen. Dette er en viktig sak, og vi oppfordrer alle til å bidra med sin støtte til det viktige arbeidet selv om det ikke blir gjennomført spinning.

 

Ekstra styrketime

Ekstra styrke sirkel og ny instruktør

På grunn av stor pågang på styrkesirkel timen har vi fått på plass en ekstra fast time hver uke!

Mandager kl 17.30  kan du bli med på styrke sirkel med vår nye instruktør Lilliann Sortland  Kallevåg.

Vi er så glad for at Lilliann vil være med i gjengen vår og ønsker våre kunder velkommen på styrke sirkel fra mandag 03.02.20.

Enkelttimer

Nå tilbyr vi enkelttimer!

 

Nå tilbyr vi drop-in timer til våre medlemmer!

Dersom du er medlem kan du betale for enkelttimer til 90kr/time (senior 75kr/time).

Timen betales enkelt til instruktør med Vipps eller kort. Terminalen er lokalisert i spinningsalen.

 

Dersom du ikke er medlem fra før setter instruktøren deg i kontakt med administrasjonen. Som medlem må du betale en årlig medlemsavgift på 300kr. Dette gjelder alle våre medlemmer.

Men husk - som medlem hos oss får du også mage gode kundefordeler, bare sjekk ut linken under!

 

Dersom du kjenner noen som er hjemme kun en helg eller i en ferie, kan du ta de med på en enkelttime.

Da er det unntak fra regelen om medlemskap og man slipper å betale årsavgiften i tillegg. 

Spin 50 torsdagar 19.00 i November

Spin 50 med Silje

Velkommen til Silje som vi er så heldige å ha fått med på instruktørlaget vårt i November. Hun er en erfaren og superflink instruktør som skal ha Spin50 på torsdager. Spin 50 er en effektiv kondisjonstrening der vi sykler intervaller med ulik lengde. Alt fra korte intervalldrag til lengre drag på 4-5 min, etterfulgt av aktiv pause fra ca. 30 til 90 sekund. En spinningtime med masse energi! God  oppvarming og nedtrapping. Det er berre å glede seg til svette og effektive intervall timer.
Velkommen!

Godt nytt treningsår!

Vi er klare - er du?

Blant topp 3 treningstrender for 2020 ligger GRUPPETRENING!

 

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV GRUPPETIMER INNEN SPINNING, SIRKELTRENING, STEP, TABATA, FIT45, STYRKETIMER, UTETRENING, SENIORTRIM 😄👏

Link til oppdatert timeplan finner du under "hjem".


Gruppetrening rangerer fortsatt veldig høyt blant de mest populære treningstrendene listet opp av ACSM. Det er ikke overraskende, ettersom mange motiveres av stemningen man får av å trene sammen med andre mennesker. Bli med oss og få en sprek start på det nye året!

Viktig info til våre medlemmer

Husk på!

* Nå i januar har det gått ut mail om at dere må fornye medlemskontingenten på kr 300.

Denne må alle betale hvert år pga krav om forsikring på alle våre medlemmer. Dette går ikke automatisk, dere må inn og betale via link som blir sendt ut på e-post fra Bremnes idrettslag (Rubic).


* ALLE må bruke rene treningssko inne i salene, ikke slike som dere trener ute med. I tillegg må alle bruke håndkle både i spinningsalen og på mattene i aerobicsalen.

Dette er for å få et rent og trygt treningsmiljø og god stemning blant oss alle😊

* Som medlemmer i gruppa vår er dere fritatt for dugnad!

Dette gjelder selvsagt ikke hvis dere har barn som er med på andre aktiviteter, da er dere med på dugnadslistene på lik linje med alle andre.

Nye timer og instruktører på høsttimeplanen!

Step/styrke torsdager 18:00

Inga vil fra torsdag 29.08.19 kjøre step/styrke fast hver torsdag kl.18:00. Vi er veldig glad for å få et step tilbud i salen og håper dette er noe våre kunder kommer til å sette pris på. Enkle kombinasjoner på step etterfulgt av styrkeøvelser for hele kroppen. Passer for alle!

Fit45 torsdager 19:15 med ny instruktør!

Jippi! En av våre trofaste, spreke og flinke kunder, Kjersti Eidet, har blitt med i trenerteamet. Fra torsdag 29.08.19 kjører hun Fit45 fast hver torsdag. Gøy at denne timen fortsetter utover høsten. Ingrid har kjørt timen i sommer og dette har vært en suksess blandt våre kunder. Hjertelig velkommen!

Høsttimeplan

Høsttimeplanen starter opp 19.08.19

 

Faste timer hver uke! Følg med på vår app eller ibooking for å booke din favorittime eller få med deg endringer som kan komme underveis. Her på nettsiden finn du det meste du trenger av informasjon. Dersom du har behov for å kontakte oss kan du gjøre dette via vårt kontaktskjema eller melding på facebook. Se mer under fanen"kontakt oss".

 Vi ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen til ein ny sprek høst hos oss!

Ny instruktør

Ny instruktør - Ingrid Esperø!

 

Torsdag 06.06.19 har Ingrid sin første time hos oss. Denne unge, spreke og blide dama skal teste ut Fit45. Denne timen kan du bli med på i sommar hos oss. Timen kombinerer styrke og utholdenhetsøvelser på en effektiv og morsom måte. Dette er sirkeltrening tatt til nye høyder! Du får både høy puls og gode styrkeøvelser for hele kroppen. Treningen foregår i intervaller og passer for både topptrente og utrente. Det er ingen kombinasjoner eller bruk av step til oppvarming så her kan alle komme! På torsdag kl 18 kan dere teste den ut! Den er supereffektiv! Velkommen

Superlørdag

Superlørdag 27.04.19 - med gjesteinstruktørar

 

Endret tidspunkt fast time

ENDRING!

Spin 45 - mage/rygg startar 19.30 etter påske!

Silje har hatt spin 45 - mage/rygg kvar onsdag. Dette skal ho fortsette med framover, men etter sterkt ønske frå fleire av våre kundar ønsker ho no å forskyve timen fram 30 minutt.

Frå onsdag 24.04.19 (første time etter påske) vil timen starte 19:30 i staden for 20:00.

Velkommen på spinning!

Medlemskort

ENDRING! Medlemskort

Frå 01.04.19 er det ikkje lenger mogleg å kjøpe klippekort til våre timer. Endringa skjer på grunn av problem med klippekort i systemet. Dersom du i dag har klippekort kan dette brukas opp, men det er ikkje mogleg å kjøpe nytt etter 01.04.19. 

HUSK! Trenar du meir enn 3 gongar i løpet av 1 mnd lønner det seg å ha vanlig årskort til 280 kr/mnd! 

Student og ungdom (opp til 19 år): rabatt på alle typar medlemskap som før (25 % eller 50 %)

Seniortime: Eget årskort til redusert pris. Det blir også mogleg å betale for timen direkte til Frode (stk pris 75kr).

Medlemsavgift

Medlemsavgift BIL

 

Alle medlemmer i BIL Aerobic og spinning er en del av BIL (Bremnes idrettslag) og må betale årleg medlemsavgift på 300kr. Den er obligatorisk for alle aktive i klubben fordi den blandt anna dekkjer forsikring i Idrettsforbundet.

Frå 2019 er det nytt system, Rubic. Alle medlemmer vil få tilsendt SMS med aktiveringslink. Man følger denne og betaler da for 2019. Betalingsfristen er 01.02.19. Dersom den ikkje blir betalt kan brikka di (armbandet) bli stengt. Dersom brikka di blir stengt, er det berre å betale medlemsavgifta og gi beskjed til administrasjonen.

Her finn du meir info: https://bremnesil.no/bli-medlem/

Tlf: 53 42 16 66, E-post: post@bremnesil.no

 

Vi har fleire medlemsfordelar, sjå her:

https://bremnesil.no/bli-medlem/#medlemsfordelar-sec

Medlemskortet er digitalt, men om du ønsker kan du få dette som et kort. Ta kontakt dersom det skulle vera aktuelt.

©2018 by BIL Aerobic & Spinning. Proudly created with Wix.com