©2018 by BIL Aerobic & Spinning. Proudly created with Wix.com

Spin 50 torsdagar 19.00 i November

Spin 50 med Silje

Velkommen til Silje som vi er så heldige å ha fått med på instruktørlaget vårt i November. Hun er en erfaren og superflink instruktør som skal ha Spin50 på torsdager. Spin 50 er en effektiv kondisjonstrening der vi sykler intervaller med ulik lengde. Alt fra korte intervalldrag til lengre drag på 4-5 min, etterfulgt av aktiv pause fra ca. 30 til 90 sekund. En spinningtime med masse energi! God  oppvarming og nedtrapping. Det er berre å glede seg til svette og effektive intervall timer.
Velkommen!

Enkelttimer

Nå tilbyr vi enkelttimer!

 

Nå tilbyr vi drop-in timer til våre medlemmer!

Dersom du er medlem kan du betale for enkelttimer til 90kr/time (senior 75kr/time).

Timen betales enkelt til instruktør med Vipps eller kort. Terminalen er lokalisert i spinningsalen.

 

Dersom du ikke er medlem fra før setter instruktøren deg i kontakt med administrasjonen. Som medlem må du betale en årlig medlemsavgift på 300kr. Dette gjelder alle våre medlemmer.

Men husk - som medlem hos oss får du også mage gode kundefordeler, bare sjekk ut linken under!

 

Dersom du kjenner noen som er hjemme kun en helg eller i en ferie, kan du ta de med på en enkelttime.

Da er det unntak fra regelen om medlemskap og man slipper å betale årsavgiften i tillegg. 

Nye timer og instruktører på høsttimeplanen!

Step/styrke torsdager 18:00

Inga vil fra torsdag 29.08.19 kjøre step/styrke fast hver torsdag kl.18:00. Vi er veldig glad for å få et step tilbud i salen og håper dette er noe våre kunder kommer til å sette pris på. Enkle kombinasjoner på step etterfulgt av styrkeøvelser for hele kroppen. Passer for alle!

Fit45 torsdager 19:15 med ny instruktør!

Jippi! En av våre trofaste, spreke og flinke kunder, Kjersti Eidet, har blitt med i trenerteamet. Fra torsdag 29.08.19 kjører hun Fit45 fast hver torsdag. Gøy at denne timen fortsetter utover høsten. Ingrid har kjørt timen i sommer og dette har vært en suksess blandt våre kunder. Hjertelig velkommen!

Høsttimeplan

Høsttimeplanen starter opp 19.08.19

 

Faste timer hver uke! Følg med på vår app eller ibooking for å booke din favorittime eller få med deg endringer som kan komme underveis. Her på nettsiden finn du det meste du trenger av informasjon. Dersom du har behov for å kontakte oss kan du gjøre dette via vårt kontaktskjema eller melding på facebook. Se mer under fanen"kontakt oss".

 Vi ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen til ein ny sprek høst hos oss!

Ny instruktør

Ny instruktør - Ingrid Esperø!

 

Torsdag 06.06.19 har Ingrid sin første time hos oss. Denne unge, spreke og blide dama skal teste ut Fit45. Denne timen kan du bli med på i sommar hos oss. Timen kombinerer styrke og utholdenhetsøvelser på en effektiv og morsom måte. Dette er sirkeltrening tatt til nye høyder! Du får både høy puls og gode styrkeøvelser for hele kroppen. Treningen foregår i intervaller og passer for både topptrente og utrente. Det er ingen kombinasjoner eller bruk av step til oppvarming så her kan alle komme! På torsdag kl 18 kan dere teste den ut! Den er supereffektiv! Velkommen

Superlørdag

Superlørdag 27.04.19 - med gjesteinstruktørar

 

Endret tidspunkt fast time

ENDRING!

Spin 45 - mage/rygg startar 19.30 etter påske!

Silje har hatt spin 45 - mage/rygg kvar onsdag. Dette skal ho fortsette med framover, men etter sterkt ønske frå fleire av våre kundar ønsker ho no å forskyve timen fram 30 minutt.

Frå onsdag 24.04.19 (første time etter påske) vil timen starte 19:30 i staden for 20:00.

Velkommen på spinning!

Medlemskort

ENDRING! Medlemskort

Frå 01.04.19 er det ikkje lenger mogleg å kjøpe klippekort til våre timer. Endringa skjer på grunn av problem med klippekort i systemet. Dersom du i dag har klippekort kan dette brukas opp, men det er ikkje mogleg å kjøpe nytt etter 01.04.19. 

HUSK! Trenar du meir enn 3 gongar i løpet av 1 mnd lønner det seg å ha vanlig årskort til 280 kr/mnd! 

Student og ungdom (opp til 19 år): rabatt på alle typar medlemskap som før (25 % eller 50 %)

Seniortime: Eget årskort til redusert pris. Det blir også mogleg å betale for timen direkte til Frode (stk pris 75kr).

Medlemsavgift

Medlemsavgift BIL

 

Alle medlemmer i BIL Aerobic og spinning er en del av BIL (Bremnes idrettslag) og må betale årleg medlemsavgift på 300kr. Den er obligatorisk for alle aktive i klubben fordi den blandt anna dekkjer forsikring i Idrettsforbundet.

Frå 2019 er det nytt system, Rubic. Alle medlemmer vil få tilsendt SMS med aktiveringslink. Man følger denne og betaler da for 2019. Betalingsfristen er 01.02.19. Dersom den ikkje blir betalt kan brikka di (armbandet) bli stengt. Dersom brikka di blir stengt, er det berre å betale medlemsavgifta og gi beskjed til administrasjonen.

Her finn du meir info: https://bremnesil.no/bli-medlem/

Tlf: 53 42 16 66, E-post: post@bremnesil.no

 

Vi har fleire medlemsfordelar, sjå her:

https://bremnesil.no/bli-medlem/#medlemsfordelar-sec

Medlemskortet er digitalt, men om du ønsker kan du få dette som et kort. Ta kontakt dersom det skulle vera aktuelt.